A fotópályázat részletes információi

A Papság Éve alkalmából a röszkei Páduai Szent Antal Plébánia a röszkei Petőfi Sándor Művelődési Házzal közösen ''Szolgálat Istennek/ szolgálat a világnak - a pillanat tükrében'' címen fotópályázatot hirdet, amelyre a szolgálat hétköznapi, természetes pillanatait bemutató képekkel lehet jelentkezni.

Feldolgozható témák:
Isten teremtett világában, a bennünket körülvevő természetben olyan szép és nemes pillanatok lefényképezése, amelyek művészi hatással, különleges megfigyeléssel és érzékenységgel rendelkeznek, s amelyben a természet jelenségei (tájak, növények, állatok, emberek) az Isten tiszteletének kifejezőjévé válnak létezésükkel, működésükkel, életükkel, tetteikkel, munkájukkal.

Pályázók köre:
A pályázat nyílt, azon életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet.

Képszám:
Minden pályázó maximum három képet küldhet be.

Beküldés módja:
Elektronikus - a fotókat az alábbi e-mail címre várjuk: roszkeplebania@citromail.hu - Kérjük, a levélben tüntessék fel a fényképeknek adott címet, a beküldő nevét, életkorát, levelezési címét/telefonszámát, értesítési e-mail címét.

Formátum:
A képeket jpg vagy pdf képformátumban kérjük.

Beküldési határidő: 2010. május 31. 24 óráig

A fényképen megjelentetett személyek hozzájárulása:
A pályázó köteles szavatolni, hogy a fényképen megjelentetett személyek a képük, arcuk, illetve környezetük publikálásához kifejezetten hozzájárultak, illetve, hogy a fotók egyébként más személyiségi jogait nem sértik.

Szerzői jogok:
A pályázó elismeri és szavatolja, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, és a feltöltött fotókkal kapcsolatban más személynek semmilyen jogosultsága, illetve igénye nincsen. Elektronikus úton letöltött, mások által készített képek nem vehetnek részt a pályázatban. Amennyiben a beküldött fotó eredetisége kétséges, a Páduai Szent Antal Plébánia felhívására a pályázónak bizonyítania kell a fotó eredetiségét (pl. azáltal, hogy a fotó benne van a fényképezőgépben, amellyel azt készítette). A pályázó elismeri, hogy a Páduai Szent Antal Plébániához beérkezett bármely szerzői jogi igény teljesítéséért helytállni köteles, illetve, hogy a Páduai Szent Antal Plébániát mentesíti bármely ilyen kötelezettség teljesítése alól.
A beküldött fotók a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. Pályázó hozzájárul, hogy a Páduai Szent Antal Plébánia a beküldött munkákat kiállítsa, felhasználja publikáláshoz külön térítés és engedély nélkül.

Adatvédelem:
A Páduai Szent Antal Plébánia a pályázóknak a birtokába került adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja ki.
A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető.
A szervezők nem vállalnak felelősséget a pályázók téves adatszolgáltatásáért, elveszett regisztrációkért, valamint technikai problémákért.

Díjazás:
A díjak átadására a Páduai Szent Antal Plébániaprogram keretében kerül sor a röszkei katolikus templomban 2010. június 5-én, délelőtt 10 órai kezdettel. Fődíj: egy értékes Páduai Szent Antal ikon. A legszebb pályamunkákat a templomban kiállítjuk.

Zsűri tagjai:
Elnök: Turucz József, fotográfus
Szekeresné Ábrahám Gyöngyi, a röszkei Petőfi Sándor Művelődési Ház igazgatója
Kucseráné Dr. Bende Zsuzsanna, a röszkei római katolikus egyházközség Karitász-csoportjának vezetője

A zsűri tagjai a beérkezett pályamunkák kizárólag címmel ellátott példányát kapják meg bírálatra.


A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető +36-30/35-91-050-es telefonszámon, vagy a roszkeplebania@citromail.hu email címen.

<<< Vissza a Főoldalra. Vissza az oldal tetejére. Vissza az Antal napi programokhoz. >>>