(Február)

                      

                      Az irodai nyitva tartás megváltozott!


                      Februártól kedden, szerdán és pénteken 9 és 12 óra között van irodai félfogadás.

                     Február hó folyamán a hétköznapi szentmisék a gyászmisék kivételével a hittanteremben lesznek megtartva. Szerdán a szentmise este negyed 6-kor kezdõdik.

                     A házszenteléseket idén kedden, csütörtökön és pénteken végezzük délelõtt és délután. Akikhez nem sikerül bejutni, vagy megbeszélt idõpontra kérik a házszentelést, igényüket jelezzék a plébániahivatalban személyesen, vagy a plébánia mobiltelefonszámán (30/359-1050) hívás ill. sms útján, vagy a roszkeplebania@citromail.hu e-mail-címen. A külterület házainak megszentelésére terv szerint március elsõ felében kerül sor.

                     Akik ebben az évben a röszkei templomban szeretnének házasságot kötni, kérjük, lehetõleg február közepéig jelezzék ezt a plébániahivatalban.

                     Február 19-én, szombaton az egyházközség családcsoportja a Szeged-Csanádi Egyházmegye által szervezett Házasság hete programsorozatának alkalmából tematikus napot szervez a házasságról. Az egyházmegye több településén párhuzamosan szervezett programok célja a házasság és a család mint szeretetközösség értékének bemutatása, valamint tanúságtétel a szentségi házasság vállalása mellett.

                    

 

<<< Vissza a fõoldalra                                                                                                Vissza a lap tetejÚre >>>